Advertisement

Hamarosan visszatérhet a Call of Duty-széria a Nintendo konzoljaira

2022. december 07.
38.9381
Mikee profilja, adatai
Mikee
Váratlan bejelentést ejtett meg a Microsoft az Activision Blizzard felvásárlással kapcsolatban, tízéves szerződést kötöttek ugyanis a Nintendóval, a japán konzolgyártó platformjain is elérhetőek lesznek a jövőben a Call of Duty-széria epizódjai.
 

Úgy tűnik, hogy a Microsoft mindent megtesz azért, hogy meggyőzze a versenyhatóságokat az Activision Blizzard felvásárlással kapcsolatban. Az Xbox első számú embere, Phil Spencer nemrégiben a Twitteren robbantotta a bombát, miszerint megállapodtak a Nintendóval, hogy a felvásárlását követő tíz évben a Nintendo platformjain is elérhető lesz a CoD-széria.

Emellett a PC-s Steam áruházat is támogatni fogják, amennyiben sikeresen nyélbe ütik a 68,7 milliárd dolláros üzletet. A Sony számára olyannyira fájó lenne a széria elvesztése, hogy még a konkurens Battlefield-sorozatot is a sárba tiporták nemrégiben.

A Nintendo Switch teljesítményét elnézve nehezen elképzelhető, hogy a kézikonzol képes lesz megbirkózni a jelenkori CoD-epizódokkal, a Microsoft állítása szerint felhőn keresztül tudjuk majd játszani a Call of Duty-részeket. Mindez örömteli hír lehet a Nintendós játékosok számára, hiszen a Call of Duty-széria utoljára 2013-ban Wii U-ra látogatott el.

3 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 2 napja

Hát a cloud gaming aztán nagy élmény lesz.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 napja

Csak azért is odaszúrnak még így is a PlayStationnek.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 napja

Hát azért ez a cloud gaming nem ugyanaz. Ennyi erővel elég egy tablet. De kíváncsi leszek, hátha tényleg lefejlesztik rá. Szép nem lesz de ott lesz.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profiljaMikee profilja