Hamarosan vége a kidobósnak, lekapcsolják a Knockout City szervereit

2023. február 03.
4.8821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Szomorú híreket közöltek a Knockout City fejlesztői, a multiplayer kidobós szervereit hamarosan végleg lekapcsolják, szerencsére azért a leállásig nem maradunk friss tartalmak és újdonságok nélkül, méltó módon vehetünk búcsút a játéktól.

Ez a hét a különféle játékok törléséről szólt, hiszen az elkaszált Titanfall Legends, a májusban leálló Apex Legends Mobile és a Battlefield Mobile után egy újabb programtól vehetünk hamarosan könnyes búcsút. A Velan Studios ugyanis nemrég bejelentette, hogy júniusban bezár az ingyenes kidobós játékuk, a Knockout City.

Habár több mint 12 millió felhasználójuk volt, nem tudtak megtartani annyi játékost hosszútávon, hogy fenntartható legyen a játék, a csapat mérete pedig nem tette lehetővé azt, hogy folyamatosan friss tartalmakkal lássák el a kidobóst. A szerverek június 6-án állnak le végleg, addig is számos meglepetéssel készül nekünk a csapat.

Február 28-án elstartol az utolsó, kilencedik szezon számos újdonsággal, emellett két héten keresztül számos eventtel várja a játékosokat a Knockout City, valamint egy utolsó nagy torna is lesz még. További jó hír, hogy miután lekapcsolják a szervereket június 6-án, PC-n a felhasználók maguk is hostolhatnak majd privát meccseket.

Nézd nagyban ezt a videót!



Knockout City fejlesztői, a multiplayer kidobós szervereit hamarosan végleg lekapcsolják, szerencsére azért a leállásig nem maradunk friss tartalmak és újdonságok nélkül, méltó módon vehetünk búcsút a játéktól.'>
2 hozzászólás

zender

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Ez is leáll, hihetetlen! meglepett smiley Valami nagy gáz van az iparban...

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 26 napja

Hát ez se élt meg sokat! meglepett smiley

válasz erre
Knockout City
5.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja