Advertisement

Hamarosan új tartalom érkezik a High on Lifehoz

2023. március 19.
8.8681
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Squanch Games megerősítette, hogy hamarosan új tartalmak érkeznek a High on Lifehoz, a játék hivatalos Twitter-oldalán osztottak meg egy rövid és titokzatos teasert az újdonságról, amely a jelek szerint a High On Knife címet viseli.
Advertisement

Pontos részleteket, például megjelenési dátumot vagy akár azt, hogy mit tartalmazhat az új tartalom, nem osztottak meg, de a meglehetősen hátborzongató logóból és a szójátékból ítélve egy horror témájú DLC-ről lehet szó. Az új dolgok mellett sokan arra is kíváncsiak, hogy vajon Kenny, a fegyver hangját újra megszólaltatják-e, ugyanis Justin Roiland egy jogi vita miatt lemondott az általa létrehozott cégnél betöltött pozíciójáról és ő adta a fegyver hangját is.

Amennyiben a karakter újra felbukkan, feltételezhetően a hangját újra meg kell majd szólaltatni, hacsak Roiland nem vett fel korábban új szöveget, mielőtt idén év elején távozott a stúdióból. A viták ellenére a High on Life gyorsan az Xbox Game Pass történetének legnagyobb egyjátékos alkotásává vált, ez volt az előfizetéses szolgáltatás legjobb játékindítása tavaly egész évben.

Advertisement
5 hozzászólás

VaPe

6 napja és 9 órája

Azért mutathattak volna valamit.

válasz erre

fighterlaci

6 napja és 14 órája

Hehe jópofa!

válasz erre

Ronalddo

6 napja és 15 órája

Azért kemény lenne benne egy kis horror.

válasz erre

petrovicsz

6 napja és 18 órája

Nagyon jól hangzik!

válasz erre

muki

6 napja és 21 órája

Érdemes lesz visszaugrani.

válasz erre
High on Life
19.800 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaKisember001 profilja