Hamarosan bemutatkozik az EA és a Koei Tecmo közös Monster Hunter-szerű játéka

2022. szeptember 27.
4.9511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az Electronic Arts és a japán Koei Tecmo közös Monster Hunter-szerű projektje ismét hallatott magáról, a kiadó állítása szerint a hivatalos cím mellett hamarosan további infókat is kapunk majd a szörnyvadász játékról.

A Wild Hearts című játékról alig néhány hete számoltunk be itt az oldalon, eddig nem sok információ állt a rendelkezésünkre. Ami eddig kiderült, hogy egy szörnyvadászós, nyílt világú fantasy kaland lesz a Wild Hearts, ami a középkori Japánban fog játszódni.

Sokan reménykedtünk benne, hogy a Tokyo Game Show 2022 eseményen mutatnak majd legalább pár képet a játékból, végül a kiadó úgy döntött, hogy várnak egy kicsit a projekt leleplezésével. A játék hivatalos YouTube csatornája élesített nemrég egy közelgő streaming eseményt, aminek a keretein belül bemutatják majd a programot.

A visszaszámláló szerint holnap, délután 4-kor érkezik majd az első Wild Hearts trailer. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül majd ki az Electronic Arts és a Dynasty Warriors fejlesztőinek az együttműködéséből, természetesen amint új információink lesznek a játékról, rögtön beszámolunk róla majd nektek.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 7 hónapja és 15 napja

Sok csodára azért nem számítok...

válasz erre

muki

1 éve, 7 hónapja és 15 napja

Na erre majd rálesek. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja