Hamarosan bekerülhet a Transmog rendszer a Cyberpunk 2077-be

2022. június 09.
31.1791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A Cyberpunk 2077-hez már a next-gen patch is befutott egy jó ideje, fejlesztés alatt a fizetős DLC, valamint jó pár változást eszközöltek is a játékban, szóval viszonylag konzisztensen dolgoznak rajta - és lehetséges, hogy egy újabb kényelmi funkció is érkezhet.

A játékosok már nagyon régóta kérik a fejlesztőket arra, hogy a Transmog rendszerét építsék bele a programba: ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy úgy tudjunk új felszereléseket aggatni magunkra, hogy a karakterünk jelenlegi külseje ne változzon meg, ezáltal egy egységes stílust tudjunk felépíteni.

Erre reagált is a CD Projekt Red fejlesztőcsapata, egy Twitteren felmerülő kérdésként - egy sokat sejtető szemet ábrázoló emojival. A folytonos fejlesztések ellenére a next-gen patch kijövetele óta csend honol a lengyelek háza táján, szóval itt lenne az ideje megtörni ezt, amire akár az elkövetkezendő pár nap kiváló alkalom lehet.

Cyberpunk 2077-hez már a next-gen patch is befutott egy jó ideje, fejlesztés alatt a fizetős DLC, valamint jó pár változást eszközöltek is a játékban, szóval viszonylag konzisztensen dolgoznak rajta - és lehetséges, hogy egy újabb kényelmi funkció is érkezhet.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Engednek a nyomásnak, hogy ne lázongjanak megint! röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Valahogy fent kell tartaniuk az érdeklődést...

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Menőség amikor így reagálnak. mosolygó smiley

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja