Half-Life 2: Episode Three: Csak semmi pánik! Már készül!

2009. augusztus 14.
5.5561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mielőtt még bárki örömujjongásban törne ki, gyorsan szögezzük is le, hogy ismét nem érkezett semmilyen konkrét információ, sem egy videó, de még egy nyamvadt kép sem a Half-Life 2 harmadik epizódjáról, annak ellenére, hogy szerdán már elég komolyan rákészültünk az infóáradatra.

A Gametrailers stábja ugyan valóban vendégül látta a Valve brigádját, és valóban rá is kérdeztek az alkotásra, azonban konkrét válaszok, vagy látnivalók helyett csak azt kaptuk, amit már eddig is tudtunk.

Gabe Newell, a Valve fejese ugyanis csak annyit árult el, hogy természetesen már dolgoznak a harmadik epizódon, ezt pedig úgy mondta, mintha eddig ezt teljesen homály fedte volna. Pedig a készültét eddig is biztosra vettük, számunkra csupán az a nagy rejtély, hogy egy maximum 6-8 órás játékmenettel bíró, szinte teljesen lineáris játékmenettel operáló alkotást miért kelt 10 évig fejleszteni? Így tehát bármennyire is vártuk a nagy bejelentést, bármennyire is szerettünk volna nektek bemutatni legalább néhány képet, sajnos ez füstbe ment terv. De talán a gamescom 2009-en történik valami. Reménykedjünk!
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 10 napja

hun van a játék

válasz erre

Marduk

15 éve, 11 hónapja és 26 napja

A grafika alig változott valamit az Episode 2-höz képest szerintem.

válasz erre

Lac

16 éve, 2 hónapja és 16 napja

Anno pont a HL széria kapcsán voltam nagyon mérges az epizódikus megjelenésekre. Pont Mr. Newell nyilatkozta azt, hogy jó ez a megoldás, mert nem kell a játékosoknak évekig várniuk egy-egy alkotásra, hanem pár hónap alatt megvannak és mehet is az újabb játék. Aha, látjuk...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja