Halálos fenyegetésekkel bombázzák a The Last of Us Part 2 színésznőjét

2020. július 04.
22.1601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Néhány pontagyú internetfelhasználónak megint sikerült fullba tolni a kretént, hiszen a videojátékos színészek között ismert névnek számító Laura Bailey-t halálos fenyegetésekkel bombázzák - figyelem, The Last Of Us Part 2 potenciális spoilerek jöhetnek az alábbiakban, habár igyekszünk ezt elkerülni, de azért óvatosan.

Bailey formálta meg ugyebár Abby-t a Naughty Dog játékában, aki nagyjából most a leggyűlöltebb videojátékos karakterként tetszeleg valaha, sokan pedig valamiért képtelenek különbséget tenni színész és karakter között. Halálos fenyegetéseket kap, Bailey szüleinek rákot kívánnak, más pedig garantálja, hogy meg fogja ölni a nő gyermekét.

Amióta ezt kiposztolta Twitterre a hölgy, azóta elképesztően sok támogatást kap az emberektől, konkrétan még a trending szekcióba is bekerült, ami jól mutatja, hogy szerencsére többen vannak, akik elítélik ezt, mint kiállnak mellette.

The Last Of Us Part 2 potenciális spoilerek jöhetnek az alábbiakban, habár igyekszünk ezt elkerülni, de azért óvatosan.'>
4 hozzászólás

Dragon98

4 éve, 1 hónapja és 11 napja

Mégszólalt az értelmiségi réteg...

válasz erre

muki

4 éve, 1 hónapja és 12 napja

Nyomorult noliferek.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 1 hónapja és 12 napja

Mennyi idióta ember van...

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 1 hónapja és 12 napja

Beteg ****ok.

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja