Advertisement

Ha kész az új Uncharted, az egész Naughty Dog a The Last of Us Part 2-vel foglalkozik majd

2017. június 26.
4.3741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Naughty Dog csapatában bár jelenleg még felosztottak az erőviszonyok, azonban a legfrissebb hírek szerint a stúdió nemsokára rendezi sorait, ezáltal amint elkészülnek az Uncharted: The Lost Legacy-val, csak egyetlen projektre akarnak koncentrálni.
 

Ez pedig nem lesz más, mint a The Last Of Us Part 2, amit Josh Scherr, az új Uncharted társ-írója erősített meg a Metro magazin számára, akik csak arra voltak kíváncsiak, hogy a Naughty Dog szeretné-e majd folytatni a jövőben az Uncharted-sorozatot?

Josh szerint soha ne mondd azt, hogy soha, noha jelenleg csak és kizárólag arra koncentrálnak a stúdióban, hogy a The Lost Legacy elkészülhessen, és ha ez megtörtént, akkor az egész csapat egy emberként a The Last Of Us Part 2 munkálataira lesz ráállítva.

Az író kiemelte, hogy azért nem szeretné kizárni, hogy pár év múlva visszatérnek az Uncharted-sorozathoz, de most egyelőre mások a prioritások a stúdió berkein belül.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 24 napja

Eddig csak jót csináltak és szerintem ez még nagyon sokáig így is lesz.

válasz erre

totyak

6 éve, 24 napja

Ilyen címet nem fognak magára hagyni, mint az Uncharted. Előbb-utóbb visszatérnek hozzá. De addig szerintem lesz pár jó játék még tőlük.

válasz erre

Xelosz

6 éve, 24 napja

imádom a sorozatot nem bánom ha sokat késik. De azt se bánnám ha új vízekre eveznének. Valami RPG szerűre kíváncsi lennék tőlük persze olyan kötött story módosra mint egy uncharted valami ****a harcrendszerrel
Bárhogy is döntenek nagyon várom

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja