Advertisement

Gyerekek szerepelnek a SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake új videójában

2023. január 18.
4.6381
Botyi profilja, adatai
Botyi
A THQ Nordic nemrég adott ki egy vadonatúj videót a SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shakehez, amelyben ezúttal a sorozat talán legfőbb szakértői, a gyerekek beszéltek arról, miért szeretik SpongyaBobot és mit gondolnak a hamarosan megjelenő játékról.
 

A friss kedvcsinálóban, a Kids Explainben egy csomó gyerektől hallhatunk megjegyzéseket a játékról, akik nagyon szeretik a rajzfilm sorozatot. Mindannyian boldogan írják le a játék történetét, és azt, hogy milyen szórakoztató, hogy együtt játszhatnak Spongyabobbal egy videojátékban, egyikük még azt is mondta, hogy a Cosmic Shake a valaha volt egyik legjobb videójáték.

A SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake egy új kalandjáték lesz, amelyben a Spongyabob sorozat szereplőivel játszhatunk, a játék nyomon követi Spongyabob és Patrick útját a világuk több változatán keresztül, hogy megmentsék barátaikat, és visszaállítsák Bikinifenék világát a régi állapotba. A multiverzumos játék 2023. január 31-én jelenik meg Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re és már előrendelhető.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

muki

1 hete és 3 napja

Hát, mivel nekik szól, ez nem meglepő.

válasz erre
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaReichert Viktor profilja