Gameplay előzetest kapott az akciókkal teli Strayed Lights

2023. március 01.
4.8771
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Embers bejelentette, hogy közelgő játéka, a Strayed Lights április 25-én jelenik meg, egy új gameplay trailert is közreadtak, amely bepillantást enged az akcióba, mielőtt a játék még idén megjelenik PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series-re, Switch-re és PC-re.

Az alább látható új előzetes részletesen bemutatja a harcrendszert, amelyet először nagyjából egy hónappal ezelőtt mutattak be a játékosoknak. Akkor az Embers úgy írta le a játékot, mint egy sötét, álomszerű világban zajló küldetést, ahol a játékosok furcsa lényekkel harcolnak és elszívják az energiájukat.

Apró fényként kezdjük a gigantikus entitásokkal való küzdelmet és a változatos tájakon való átkelést. Minden egyes démonnal szembe kell szállnunk, amivel találkozunk, gömböket kell gyűjtenünk és további készségeket és képességeket kell feloldanunk.

A Strayed Lights a strasbourgi székhelyű Embers stúdió debütáló játéka, elmondásuk szerint szívüket-lelküket beleadták a munkába és a csapatban mindenki büszke az eredményre. Az új játék gyönyörű soundtracket is kapott, amelyért az Abzu-ból és a The Banner Saga-ból megismert Austin Wintory felel.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

fighterlaci

7 hónapja, 2 hete és 3 napja

Olyan kis mobiljátékos...

válasz erre

Moby Dick

7 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nem rossz.

válasz erre

muki

7 hónapja, 2 hete és 3 napja

Egész hangulatos.

válasz erre
Strayed Lights
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja