Folytatódik az Activision Blizzard balhé, az Xbox divízió főnöke is megszólalt az ügyben

2021. november 19.
24.5951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Az Activision Blizzard botrány tovább eszkalálódik, nemrég a Playstation fejese is beleállt az ügybe, kifejezvén mély aggodalmát a cég felé, és most a másik platformholder feje is megszólalt a fejlemények kapcsán.

A napokban derült ki, hogy az Activision vezérigazgatója Bobby Kotick is bőven részese volt a cég körül már hónapok óta jelenlévő szexuális zaklatásoknak. A napokban Jim Ryan, a Playstation feje, a mai nap pedig Phil Spencer, az Xbox divízió főnöke is tett nyilatkozatot az ügyben.

A Bloomberg cikke alapján Phil Spencer "meghökkentőnek, és mélyen elrettentőnek" tartja a cégen belüli fejleményeket. Állítása szerint ennek a fajta viselkedésnek semmi keresnivalója nincsen, valamint e-mailben biztosította munkatársainak, hogy mélyen átfogják nézni az Activision Blizzarddal való partnerkapcsolatuk minden aspektusát.
beleállt az ügybe, kifejezvén mély aggodalmát a cég felé, és most a másik platformholder feje is megszólalt a fejlemények kapcsán.'>
3 hozzászólás

WickedSick

2 éve, 7 hónapja és 14 napja

VaPe írta:
Gondolom mindenki meghökkentőnek tartja, szóval köszi a nagy nyilatkozatot Phol. röhögő smiley
Jaj, ezt ne... röhögő smiley ha nem nyilatkozik, akkor meg azért kapja a cancelt, mert vezető egyéniség lévén nem szólal fel egy ilyen témában. Igenis fel kell szólalniuk a vezető egyéniségeknek.

válasz erre

VaPe

2 éve, 7 hónapja és 14 napja

Gondolom mindenki meghökkentőnek tartja, szóval köszi a nagy nyilatkozatot Phol. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 7 hónapja és 14 napja

Szerintem az Activisionnek a jelenlegi formájában reszeltek...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja