Fény derült a Far Cry 2 multiplayer módjaira

2008. szeptember 20.
2.7071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a Far Cry 2 személyében az idei év egyik leginkább várt FPS lövöldéjét tisztelhetjük.

Ha minden az előzetes tervek szerint alakul, akkor már tavasszal megajándékozhattuk volna magunkat a játék végleges változatával (majd miután rájöttünk, hogy meg se moccan aktuális konfigurációnkon, egy új géppel). A megjelenés arany betűs napja azonban eltolódott őszre, október végére, és egyelőre csak reménykedni tudunk, hogy ebben az időpontban valóban az üzletek polcaira költözik a második Far Cry.

A Ubisoft Montreal csapata azonban mindent megtesz, hogy fenntartsa a közönség érdeklődését dédelgetett gyermekük iránt. Ennek meg is van az eredménye, hiszen ritkán telik el olyan hét, amikor nem tudunk semmi újdonságról beszámolni Nektek. Szerencsére, ez a mostani sem lett ilyen. Erről Louis-Pierre Pharand gondoskodott, aki a Far Cry 2 producere, és egy idáig ritkán előtérbe kerülő témáról, a játék multiplayer lehetőségeiről nyilatkozott.

Elmondta, hogy 4 féle játékmódot terveznek, ebből kettő a már unalomig ismert Deathmatch és Team Deathmatch lesz. Persze a kiterjedt afrikai terep és a vezethető járművek számos érdekességet csempészhetnek beléjük. A harmadik mód, amely a Capture the Diamondra hallgat, szintén régi ismerős, hiszen a Capture the Flagről mintázták, csak zászló helyett gyémántért folyik a hajsza. Az utolsó lehetőség Uprising néven került szóba, és "egy módosított változata a VIP-nek". Ez azt jelenti, hogy magas rangú személyeket kell majd kísérgetnünk és védenünk, néhány új ötlettel megfűszerezve.
Far Cry 2 személyében az idei év egyik leginkább várt FPS lövöldéjét tisztelhetjük.'>
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 13 napja

Vendég írta:
hol lehet le tolteni a far cry 2 multiplayer modot???
hogy lehet multizni irjátok le pls!!

válasz erre

Vendég

16 éve, 3 hónapja és 17 napja

hol lehet le tolteni a far cry 2 multiplayer modot???

válasz erre
Far Cry 2
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja