Február 8-án indul a Mythos zárt bétája

2011. január 26.
2.1411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Mythos életútja egy kisebb szappanopera történetével is felérne, a játék fejlesztési munkálatait ugyanis valamikor a Flagship stúdió kezdte el, akik átalakultak, és Runic Games néven belefogtak a Torchlight fejlesztésébe, magára hagyva előbbi gyermeküket, amit pedig a Frogster gárdája vett át, és úgy tűnik, hogy ezt a küldetést véghez is viszik, a srácok ugyanis bejelentették, hogy február 8-án végre elindul a játék zárt béta tesztje, amelyre már hetekkel ezelőtt jelentkezni lehetett.

Ha lemaradtál volna a bétára feljogosító kulcs kéréséről, akkor még mindig pótolhatod azt, ha ellátogatsz a játék hivatalos honlapjára.

Az MMORPG-k szerelmeseinek érdemes lesz próbálkozniuk vele, hiszen több egyediséget is szeretne hozni a műfajba, amelyeket annak ellenére is kipróbálhatunk már, hogy a béta alatt csak az első két régió lesz elérhető, és mindössze a 27-es szintig fejlődhetünk. Ne feledjétek tehát, február 8-án indul a béta, addig lehet jelentkezni tesztelőnek!
Mythos életútja egy kisebb szappanopera történetével is felérne, a játék fejlesztési munkálatait ugyanis valamikor a Flagship stúdió kezdte el, akik átalakultak, és Runic Games néven belefogtak a Torchlight fejlesztésébe, magára hagyva előbbi gyermeküket, amit pedig a Frogster gárdája vett át, és úgy tűnik, hogy ezt a küldetést véghez is viszik, a srácok ugyanis bejelentették, hogy február 8-án végre elindul a játék zárt béta tesztje, amelyre már hetekkel ezelőtt jelentkezni lehetett.

Ha lemaradtál volna a bétára feljogosító kulcs kéréséről, akkor még mindig pótolhatod azt, ha ellátogatsz a játék hivatalos honlapjára.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 17 napja

A nyílt béta meg 2012 februárban indult. Szerintem azóta is tesztüzemben van.

válasz erre
Mythos
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXelosz profilja