Far Cry 2 újabb képek

2008. augusztus 07.
1.9681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Far Cry 2-ről mindent lehet mondani, de azt nem, hogy információhiányban szenvednénk vele kapcsolatban.

Az afrikai szavannákra elkalauzoló játék talán már az első képek után is nagy port kavart, hiszen a harc a Crysis és köztük még mindig éles és egyre csak élesedik. Most újabb képekkel törik össze a Crysis alkotóinak lelkivilágát (no meg a miénket is), hiszen ha megnézitek a következő pár screen-t, hát azt hiszem a 10 ujjunk nem marad szárazon.

A játékra ugyan már nem kell sokat várni és szinte mindent tudunk vele kapcsolatban. A lényege a végcél, a főellenség, a Sakál elfogása és megölése, na de ez nem lesz olyan egyszerű, mint gondolnánk. Utazásunk során bejárjuk a szavannákat, az afrikai hegyvidékeket és minden mást, utazgatásunk általában valamilyen járművel történik (terepjáró vagy sárkányrepülő) és utánunk nem marad más, csak az elhullott ellenségek és a lerombolt falvak. Amit a képekből leszűrhetünk az a hihetetlen realisztikus ábrázolás, az árnyékok meg úgy az egész hangulat átjön róluk. Bár már láttuk futás közben is, mégis csak ámulok, komolyan. Remélem a megjelenésig még eleresztenek pár információt és képet a fejlesztők, csak úgy agyhúzásként.


Far Cry 2 újabb képek - 2. kép


Far Cry 2 újabb képek - 3. kép


Far Cry 2 újabb képek - 4. kép


Far Cry 2 újabb képek - 5. kép


Far Cry 2 újabb képek - 6. kép


Far Cry 2 újabb képek - 7. kép


Far Cry 2 újabb képek - 8. kép


Far Cry 2-ről mindent lehet mondani, de azt nem, hogy információhiányban szenvednénk vele kapcsolatban.'>
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

A Far Cry kezdi elhódítani a Crysis fanok szívét is. Az első rész még jobb volt a Crysis-ból, de a többi részre szánt időt inkább a Far Cry sorozatba öltem bele. Ízlések és pofonok...

válasz erre
Far Cry 2
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profiljaMonyo profilja