Far Cry 2: Az afrikai rock and roll

2008. augusztus 20.
2.7301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A UbiSoft is szorgoskodott egy csöppet és szabadidejükben egy szenzációs mozgóképet pattintottak össze a novemberben érkező, multiplatform FPS-ről, a Far Cry 2-ről.

Mitől néz ki ilyen veszettül jól? A UbiSoft Montreal Dunia Engine-jétől, amelyet kimondottan a Far Cry 2 számára dobáltak össze, hatalmas, nagy gonddal a hozzáértők. Ezt a motort bármikor szívesen látjuk viszont, fantasztikus vizualitásra képes, láttuk ezt korábban és látni fogjuk most is.

Váratlanul bezuhant egy brand new felvétel a Far Cry 2-ről, amely továbbra is káprázatos, úgy látvány terén, mint játékmenet szempontjából. Bár alapjaiban egy szimpla, belső szemszögű shooter fejlődik belőle, mégis az afrikai környezet, valamint a remek atmoszféra különlegessé varázsolják a UbiSoft Montreal sikervárományosát.

Egy kis forróság, egy kis lövedékcserélgetés, egy vérpezsdítő, rock-os zenei aláfestéssel tálalva..., szem nem marad szárazon utána. Hangulatos, csodaszép, izgalmas... Én ritkán vagyok ilyen elismerő egy FPS cím kapcsán, tudniillik, finoman szólva sem a kedvenc műfajom, de ezt még én is elvinném egy körre, mert tudott hatással lenni rám és ez nem kis szó. Szócséplés..., helyett pörögjön az az agyonmagasztalt videó.

#tv#
Far Cry 2-ről.'>
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 11 hónapja és 6 napja

Ez tök zsír! Furcsa h csak most figyelek fel rá röhögő smiley.

válasz erre
Far Cry 2
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja