Fallout: New Vegas: Befutottak az első konkrét információk

2010. február 07.
2.4481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A 2010-es év egyik slágerterméke lehet a Fallout: New Vegas, amelyen a Bethesda és az Obsidian Entertainment közösen ügyködik.

Eddig gyakorlatilag semmit sem tudtunk a játékról, bár téves információk olykor-olykor felbukkantak az interneten. Most azonban lehull a lepel, hiszen a januárban beharangozott módon egy külföldi magazin - sem a GameInformer, sem az Official Xbox Magazine, hanem a PC Gamer - exkluzív anyagot készíthetett a produktumról, amelyben sok érdekes dologra rávilágítanak, valamint képeket is mellékelnek (a szkeneket lásd lent). Felsorolásszerűen lássuk, mit érdemes tudni a Fallout: New Vegasról:

Lesz egy opcionális hardcore mód, amelyben a karakternek vizet kell innia, a lőszernek súlya lesz, a gyógyítás nem hat rögtön, stb.
A normál mód a Fallout 3 játékmenetéhez lesz hasonló.
A sztori középpontjában a New California Republic vs. Caesar's Legion (rabszolgakereskedők keletről) vs. New Vegas-i lakosok konfliktus áll.
A főszereplő ezúttal nem menedék-lakó, de a Pip-Boy készüléket olyantól kapja, aki igen.
A közelharci fegyverek speciális mozgásokat kapnak a VATS-ban.
A Hoover Dam (Hoover-gát) benne lesz a játékban, és ez látja el elektromossággal a várost.
Lesz egy küldetés, amelyben egy ghoult kell megmenteni szupermutánsoktól, aki aztán csatlakozik hozzánk.
Visszatérnek a Geckók.
Lesznek buta és intelligens szupermutánsok. Utóbbiak közé tartozik az elit Nightkin. Legalább egy alkalommal meg lehet őket győzni, hogy egymással harcoljanak.
A szupermutánsok némelyike úgy fog kinézni, mint a Fallout 3-ban, mások teljesen újak lesznek. Lesz egy női szupermutáns, 50-es évekbeli frizurával, aki az egyik vezetőjük.
Az NCR frakció központja a McCarran repülőtér, a Ceasar's Legion a Vegas Stripben tanyázik, a szupermutánsokat pedig egy Black Mountainnek nevezett helyen lehet megtalálni.
Lesz egy Fremont és egy Primm nevezetű város, utóbbiban egy topless revü.
A cikk szerint az 51-es körzet is felbukkan, ám ezt a készítők később cáfolták.
A szkilleknek nagyobb szerepe van a párbeszédekben. Például ha valaki jártas a robbanóanyagokban, akkor a megfelelő helyeken beszélgethet ezekről.
Lesz egy Reputation rendszer a Karmán felül.
Első személyű akció-RPG a Fallout 3 motorjával.
A Mojave wastelandeken járunk. Vegas nem kapott olyan sok atombombát, ezért több lesz a sértetlen épület. Sivatagi vegetáció.
Mind a karma, mind a hírnév nyomon lesz követve. Minden frakció esetén külön-külön jelezve lesz a hozzájuk kapcsolódó hírnevünk.
Az összes párbeszédopció meg lesz jelenítve, függetlenül attól, hogy rendelkezünk-e a kimondásukhoz szükséges képességgel, vagy sem.
A lövések hátralökik az ellenfeleket.
A követőinket egy speciális menün keresztül menedzselhetjük, olyan parancsokat adhatunk ki, hogy kövess, maradj vagy támadj.
A főszereplő egy futár, akit sebesülten hagytak meghalni egy sírban. Egy barátságos robot, Victor, azonban kiássa, a gazdája, Mitchell, pedig meggyógyítja. Elvégzi az ún. "vigour testet", amely meghatározza ki is ő valójában, azaz ez a karaktergenerálás. Ezután megkapja a Pip-Boyt, és indulhat is a kaland.
A Hoover-gát mellett a Helios nevű naperőműbe is ellátogatunk, és elfoglalva ezeket arra vezetjük az áramot, amerre kedvünk tartja. A Heliost meg is tarthatjuk magunknak, ebben az esetben lehetőségünk lesz egy erőteljes lézert "lehívni", vagy akár el is oszthatjuk az energiát egyenlően. A reaktorok túlterhelődhetnek.
A Vault 21 benne lesz a játékban.

Fallout: New Vegas: Befutottak az első konkrét információk - 2. kép


Fallout: New Vegas: Befutottak az első konkrét információk - 3. kép


Fallout: New Vegas: Befutottak az első konkrét információk - 4. kép

Fallout: New Vegas, amelyen a Bethesda és az Obsidian Entertainment közösen ügyködik.'>
nincs még hozzászólás

Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja