Advertisement

Fallout: New Vegas: Az igazi Fallout 3?

2009. április 21.
1.9021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi napon a semmiből bukkant elő a legújabb Fallout játék bejelentése, amely villámcsapás gyorsaságával rohanta körbe a világhálót, hogy minden fanatikushoz eljusson.
 

A leleplezés mellé sajnos sok új információt nem kaptunk a készülő játékról, külföldi kollégáink azonban elkezdtek találgatni, a rajongók pedig egy álmos reggelre ébredhettek, hiszen az agytekervényeik nekik is beindulhattak az éjjel, ami az álommanó elűzéséhez vezetett.

Egy érdekesség viszont még felütötte a fejét a világhálón, amelyen érdemes elgondolkozni. A Bethesda mielőtt elkezdte volna hegeszteni a Fallout 3-at, létezett egy Van Buren kódnevű projekt is a háttérben, amelyhez a Black Isle Studios-nak volt a legnagyobb köze, nekik pedig ugyebár a korábbi Fallout epizódokhoz. A tervek szerint ebből alakult volna ki az igazi Fallout 3, ám amikor az említett kódnevű alkotás grafikus motorja majdnem elkészült volna, 2003-ban törölték a projektet, majd a Black Isle Studios is bezárta a kapuit.

A Fallout jogai ez után kerültek a Bethesda-hoz, akik pedig az alapoktól kezdtek bele a Fallout 3-ba, tehát a Van Buren kódnevű projekttel ők állítólag nem foglalkoztak. Mint tudjuk jól, az Obsidian is részt fog venni a Fallout: New Vegas munkálataiban, akik közül rengetegen a valamikori Black Isle Studios tagjai voltak, így felmerül a nagy kérdés, hogy vajon azért kérték fel őket, mert a Van Buren átgondolása készülget a Fallout: New Vegas képében?!

Válaszok egyelőre nincsenek, és nagy valószínűséggel konkrétan nem is lesznek, de az Obsidian keze munkáját minden bizonnyal meg fogjuk érezni az új Fallout játékon, amely 2010 végére esedékes, és amiről epekedve várjuk az új információkat, képeket, koncepciós rajzokat, videókat, egyszóval: mindent!
nincs még hozzászólás

Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profiljamarco profilja