Fallout: New Vegas DLC-k áradata várható

2011. január 09.
2.7321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Az Xbox 360 tulajdonosok már egy ideje örülhetnek, a Dead Money DLC miatt - remélhetően kiadják a többi platformra is, vagy legalább PC-re -, de most a fejlesztők hatalmas ribilliót csaptak, hogy még minimum három történetnyi kiegészítőt szándékoznak az idén elérhetővé tenni.

A nagy ígérgetés nem csodálni való, a Fallout: New Vegas szinte szó szerint rókabőrnek bizonyult, a legtöbb kritikus fanyalogva emelte ki kevés érdemét, és annál véresszájúbban tocsogott jóval szembeötlőbb hiányosságain.

Ennek megfelelően még egy fél év sem telt el, máris hatalmasat zöttyent a játék ára - természetesen lefelé - bizonyos helyeken, és ilyenkor serényen ki kell dobni pár kiegészítőt, hogy még egy ideig a kollektív tudatalattink lakójaként üdvözölhessük a teljes játékot is. A három DLC a következő nevekre hallgat: Honest Hearts, Lonesome Road és Old World Blues. Azonban a címeken kívül egyelőre semmi egyebet nem árultak el, sem megjelenési időt, sem árat, sem pedig azt, hogy ezúttal lesz is valamilyen történet, vagy csak megint lövöldözni kell.
5 hozzászólás

uhrindam

13 éve, 9 hónapja és 27 napja

Várjuk szeretettel!

válasz erre

totyak

13 éve, 9 hónapja és 27 napja

Az tuti, hogy hatalmas rókabőr volt, mert gyakorlatilag újdonságot csak nagyon keresve talált benne az ember. Ennek ellenére jó kis játék, nyomassák csak a kiegeket.

válasz erre

Ryo san

13 éve, 9 hónapja és 27 napja

Szeretem a Fallout univerzumot,és ez a Vegas is bejött.Végig fogom hát nyomni a kiegeket is,jöhet bármennyi

válasz erre

Aj Styles

13 éve, 10 hónapja

hát eléggé valószínű

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja

Biztos hogy csak lövölde lesz, szinte egyértelmű...

válasz erre
Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt