Ezért nem játszott Hidetaka Miyazaki a Demon's Souls remake-kel

2022. január 03.
39.3481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Elden Ring rendezője, Hidetaka Miyazaki elárulta, hogy miért nem játszott még a Bluepoint újrakevert Demon's Souls játékával, és hogy a FromSoftware csapatát annyira lenyűgözte a játék látványvilága, hogy extra nyomást éreztek az Elden Ring PS5-re történő fejlesztésénél.

Ahogy arról a VGC beszámolt, Miyazaki az Edge magazinnak adott interjút, és megosztotta, hogy a Demon's Souls remake grafikai hűségére való összpontosítás nem volt olyan dolog, amit a FromSoftware kiemelt prioritásként kezel, és ezért érezte csapata ezt az extra nyomást a remake megjelenése után.

Ezután elmagyarázta, hogy miért nem játszott még a Demon's Souls remake-jével, annak ellenére, hogy az eredeti egy másik játék, amelynek ő volt a rendezője. Miyazaki szerint a dolog lényege, hogy nem rajong azért, hogy újrajátssza a régi munkáit. Kicsit hasonló ez, mint mondjuk ahogy a színészek kezelik a filmjeiket, lévén ők sem szeretik sok esetben visszanézni a saját szerepeiket.
4 hozzászólás

petrovicsz

2 éve, 1 hónapja

El tudom képzelni mennyi igazság van abban amit mondott.

válasz erre

muki

2 éve, 1 hónapja

Szerintem meg azért mert le****ta, csak nem vallja be.

válasz erre

VaPe

2 éve, 1 hónapja

Lehet én se akarnék egy általam megálmodott, de utólag mások által összevágott anyaggal játszani...

válasz erre

Patrik94

2 éve, 1 hónapja

Értem amit mond csak nem értem, én biztos milliószor kipróbálnám újra és újra a saját alkotásomat. De fura érzés lehet, amikor filmet, vagy játékot rendezel...

válasz erre
Demon's Souls (2020)
27.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja