Európában is megjelenhet az Army Corps of Hell

2011. október 07.
1.8901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix legfrissebb információi szerint várhatóan Európában is megjelenhet a PlayStation Vita exkluzivitását élvező Army Corps of Hell, amelyet korábban nem szándékoztak az öreg kontinensen kiadni az illetékesek.

Az Entersphere fejlesztésében készülő alkotással kapcsolatban azonban változott a terv, méghozzá olyannyira, hogy várhatóan a kis konzol jövő év elejére várt premierjekor kezdő címként köszönthetjük a masina minden egyes tulajdonságát kihasználó alkotást.

Az Army Corps of Hell betöltését követően a Pokol trónusát kell majd visszaszereznünk magunknak, lévén korábban mi foglaltuk el eme megtisztelő helyet, ám egy komoly intrikának köszönhetően letaszítottak minket onnan. Célunkat különféle talpnyalók, így goblinok és egyéb teremtmények segítésével érhetjük el, de a négy játékost támogató ad-hoc multiplayer mód is jó mókának ígérkezik, amelynek segítségével akár négy barátunkkal is átélhetjük a történetet. Pontos megjelenési dátumunk egyelőre még nincs az Army Corps of Hell-hez, de jövő év elején Európában is megjelenhet, erre mérget vehettek.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 16 napja

"különféle talpnyalók"

nagyon nagy!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

marco

13 éve, 8 hónapja és 16 napja

Tetszik, nagyon jó a sztori.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljaDNS profiljaXTomiX0029 profilja