Esküvői témájú játékcsomagot kaphat a The Sims 4

2022. február 07.
35.7981
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy szivárgásnak köszönhetően megtudtuk, hogy a szerelmesek hónapjában a jelek szerint egy esküvői témájú játékcsomaggal bővülhet hamarosan a The Sims 4, ami egyelőre még nem hivatalos, de a napvilágot látott részletek igencsak valósnak tűnnek.
 

A hír egy Britney Luner nevű Twitter-felhasználótól származik, aki nemcsak négy képet, hanem egy kis leírást is közkinccsé tett a játékcsomag kapcsán, ami információi szerint a The Sims 4: My Wedding Stories címmel jelenhet majd meg a nagyon közeli jövőben.

A csomag részeként a játékosok az utolsó virágszálig testre szabhatják majd saját esküvőjüket, így a szertartástól kezdve a lakodalomig bezárólag mindent megrendezhetnek és átélhetnek olyan extrák társaságában, mint a legény- vagy lánybúcsú, az eljegyzési vacsora és így tovább.

Ha a hír igaz, a csomag Valentin-nap közelében, napra pontosan február 17-én érkezhet meg a rajongókhoz. Ha előbb nem, jövő héten minden kiderül.

4 hozzászólás

Direktor

6 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nem csodálom hogy nem folytatták ezt a sorozatot, olyan mint a windóz, frissítgetik frissítgetik, évről évre teljeen megújul. Szerintem már csak a mag maradt eredeti.

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 2 hete és 2 napja

Szexelni lehet benne, de esküvő nem volt eddig?

válasz erre

muki

6 hónapja, 2 hete és 2 napja

Én azt hittem ez már rég benne van!

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 2 hete és 2 napja

Bakker mai z ami nincs a Simsben???

válasz erre
The Sims 4
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMikee profilja