Eredetileg sellők is lettek volna a Resident Evil Village-ben

2022. április 07.
43.6631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Amikor a Resident Evil Village-ben Moreau vizes mocsárgödrén haladtál át, a játékosok a hírek szerint számos új lénnyel, köztük sellőkkel is találkozhattak volna eredetileg - de ahogy az egy Resident Evil játéktól elvárható, ezek a sellők nem az Arielhez és családjához hasonló Disney-hercegnős változatok lettek volna.

Inkább szörnyű fájdalmat okoztak volna Ethan Wintersnek és a játékosoknak. A Resident Evil megbízható kiszivárogtatója, Dusk Golem, aki a sorozat fejlesztésével kapcsolatos bennfentes ismeretekkel rendelkezik, további részleteket osztott meg Moreau területéről a játékon belül, valamint az ellenségekről, akikkel a játékosok ott találkozhattak volna.

Amikor a sellőszerű ellenségekről beszélt, amelyeket végül kivágtak a végleges kiadásból, Dusk Golem elárulta a vízben gyorsan el tudnak úszni érted, ha észrevesznek, és el kellett jutnod a szárazföldi foltokhoz, vagy sikeresen meg kellett ölnöd őket, mielőtt elérnek téged.

Resident Evil Village-ben Moreau vizes mocsárgödrén haladtál át, a játékosok a hírek szerint számos új lénnyel, köztük sellőkkel is találkozhattak volna eredetileg - de ahogy az egy Resident Evil játéktól elvárható, ezek a sellők nem az Arielhez és családjához hasonló Disney-hercegnős változatok lettek volna.'>
3 hozzászólás

muki

2 éve, 1 hónapja és 20 napja

Szerintem senki nem hiányolja őket. mosolygó smiley

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 1 hónapja és 20 napja

Kicsit túlzás lett volna.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 1 hónapja és 20 napja

Igen komolyan elkanyarodtak volna az alapoktól! meglepett smiley

válasz erre
Resident Evil Village
21.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja