Érdekes baki miatt nem jelenhet meg Kínában a Diablo Immortal

2022. június 21.
36.7661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő dolog történt Kínában a Diablo Immortal-lal, mely a világ más részein elképesztő népszerűségnek örvend, az ázsiai országban azonban nem jelenhet meg - méghozzá egy közösségi oldalas bejegyzés miatt.

Történt ugyanis, hogy valamiért a Diablo Immortal hivatalos Weibo profilján olyan üzenetek jelentek meg, amelyek Kína politikai rendszerét kritizálták (Micimackónak nevezték Hszi Csin-ping kínai elnököt), és bár a bejegyzések nem voltak sokáig elérhetők, azonban így is megmaradtak az utókor számára, és úgy tudni, hogy emiatt kellett parkolópályára állítani a projektet.

Bár a készítők azt mondták, hogy hibákat találtak a kínai változatban, de miután világszerte rendben elindult a játék, ezt kifejezetten nehéz lenne elhinni. A játék Weibo profilját egyébiránt fel is függesztették, vélhetően most vizsgálat indult az ügyben, és amíg az le nem záródik, addig a kínai játékosoknak mellőzniük kell a Diablo Immortal-t.
Diablo Immortal-lal, mely a világ más részein elképesztő népszerűségnek örvend, az ázsiai országban azonban nem jelenhet meg - méghozzá egy közösségi oldalas bejegyzés miatt.'>
4 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 11 hónapja és 24 napja

Éljen a szólásszabadság.. röhögő smiley

válasz erre

muki

1 éve, 11 hónapja és 24 napja

De miért provokáltak amúgy? meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 11 hónapja és 24 napja


válasz erre

VaPe

1 éve, 11 hónapja és 24 napja

Menj már, ez mennyire gáz. röhögő smiley

válasz erre
Diablo Immortal
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja