Elvileg csak next-gen konzolokra érkezik az új Need for Speed

2022. április 08.
42.7651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A VentureBeat riportere, Jeff Grubb szerint a következő NFS PlayStation 5-re és Xbox Series S / X-re érkezik, de PS4-re és Xbox One-ra nem - az elsősorban a Criterion Games által fejlesztett játékstúdió a jelek szerint a last-gen verziókat félretette, hogy inkább az újabb technológiára koncentráljon.

Grubb szerint a játék "2022 novemberében érkezik", és azt állítja, hogy a játék kihagyja a last-gen-t. "Ha Need for Speed rajongó vagy, aki next-gen konzolt vett, akkor van egy hírünk; csak next-gen lesz. Csak next-genre váltanak" - mondja.

Persze ez csak egy újságíró beszámolója, szóval még ne vegyük ezt evangéliumnak. Grubb azonban már korábban is bizonyította, hogy jól tudja a dolgokat, így jó eséllyel igaza van. Nyilvánvalóan meg kell várnunk, hogy mit árul el az EA.

Ha a szoftvert 2022 második felében akarják piacra dobni, akkor a kiadónak valószínűleg hamarosan hivatalos bejelentéseket kell tennie.
3 hozzászólás

totyak

2 éve, 2 hónapja és 13 napja

Szerintem jön ez még előző generációra is, legfeljebb kicsit kevésbé lesz szép. EA nem hagy veszni több millió potenciális vevőt.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 2 hónapja és 13 napja

Szerintem ebben nem sok meglepő van... Kell a teljesítmény gondolom, amit a lastgen nem képes hozni.

válasz erre

Gólem

2 éve, 2 hónapja és 13 napja

Nem lenne jó döntés csak nextgenre hozni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja