Elrajtolt a Men of War 2 nyílt bétatesztje

2023. május 12.
21.1221
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Fulqrum Publishing és a Best Way közölte, hogy a Men of War 2 valós idejű stratégiai játék hatalmas nyílt bétája csütörtökön elrajtolt a Steamen keresztül és egészen május 15-ig tart.

A nyílt bétára való jelentkezés egyszerű, csak a Men of War 2 Steam oldalára kell mennünk, ahol hozzáférést kérhetünk és most, amikor már elindult, azonnal csatlakozhatunk. A letöltés után azonnal belevethetjük magunkat három egyjátékos küldetésbe (amelyek kooperatív játékban is játszhatók), vagy kipróbálhatjuk magunkat hét változatos pályán, négy kompetitív többjátékos módban és egy PvE módban.

A nyílt béta számos játékmenetbeli változtatást is kínál a márciusban megrendezett Multiplayer Tech Test közösségi visszajelzései alapján. Így például javították a járműfizikát, a lövedékek sebessége megnőtt, javult az árokásás rendszere és lehet távolabb zoomolni a kamerával. Az is újdonság, hogy az egységek többé nem használják az összes rendelkezésre álló gránátot, lőszert és lőszertípusokat a mi parancsunk nélkül.

4 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 5 napja

Na éjjel belecsapok a lecsóba!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 5 napja

Királyság, szedem!

válasz erre

muki

1 éve, 6 napja

Na lássuk!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 napja

Már lesem is!

válasz erre
Men of War II
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja