Előrébb hozták a Soulmask című törzsi túlélő megjelenését

2024. május 25.
4.7601
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Soulmask a korábban tervezettnél is hamarabb érkezik: a látványos, a maják kora által inspirált sandbox RPG június közepén érkezett volna, de a kiadó Qooland Games elárulta, hogy már csak néhány napot kell várni.

A túlélőjáték világa hatalmas, 64 négyzetkilométeres lesz (az Ark például 48 négyzetkilométeres) és a megjelenéskor hét kiterjedt biomnak is otthont ad. A Qooland Games becslése szerint a leglelkesebb játékosok könnyen elérhetik az 500, vagy még több órát is.

Nyolc fegyverosztályt és 75 harci képességet ismerhetünk meg, hat veszélyes főellenséget győzhetünk le és 300 különböző építőelem közül választhatunk a tökéletes otthon megépítéséhez és majdnem 400 ősi ereklye után kutathatunk.

A korábban közölt időpont, június 18. helyett a Soulmask május 31-én, pénteken érkezik meg PC-re a Steamen, korai hozzáféréssel.

Nézd nagyban ezt a videót!Soulmask a korábban tervezettnél is hamarabb érkezik: a látványos, a maják kora által inspirált sandbox RPG június közepén érkezett volna, de a kiadó Qooland Games elárulta, hogy már csak néhány napot kell várni.'>
4 hozzászólás

Moby Dick

3 hete és 1 napja

Ilyet se látni sokszor.

válasz erre

fighterlaci

3 hete és 1 napja

Na ilyen se sokszor van. röhögő smiley Biztos ütközne valami nagyobb címmel.

válasz erre

zender

3 hete és 2 napja

Na ez is ritka. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

3 hete és 2 napja

Egy próbára jó lesz, de előbb megvárom a teszteket.

válasz erre
Soulmask
11.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaGargameth profilja