Előmérkőzések a World Cyber Games 2005-re

2005. augusztus 20.
2.0241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Samsung ma tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy kialakult a World Cyber Games 2005-re (WCG) a Counter-Strike: Source kvalifikáció és a Grand Final hazai helyszíne és időpontja.

Lezárultak a megbeszélések a Counter-Strike: Source verseny helyszínét illetően, így a játékkategória kvalifikációja a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén, az INFOmarket-INFOtrend kiállításon kerül megrendezésre, 2005. szeptember 17-18-án. Emellett biztossá vált a Samsung által támogatott cyberolimpia Grand Final döntőjének helyszíne és időpontja is: Budapest, Westend City Center, 2005. október 15.

Az idei versengések, az online kvalifikáció négy játékkategóriában már javában zajlik. Az ötödik és egyben az egyetlen olyan játék, melynek kvalifikációját nem online bonyolítják le, a Counter-Strike: Source. Ugyancsak véglegesítették az idei WCG versenysorozat nagydöntőjének menetrendjét: erre csak a három hónapos online kvalifikáció és a fentebb említett Counter-Strike: Source selejtezők legjobb három helyezettje, illetőleg csapata kap meghívást. A World Cyber Games magyarországi selejtezőjének aktuális állásáról a rendezvény hivatalos honlapja, valamint számos rajongói weblap folyamatosan tudósít.

A World Cyber Games a világ elektronikusjáték-kultúrájának egyik legnagyobb eseménye. A sorozat 2000-ben indult azzal a céllal, hogy a közös játék segítségével a világ népei közötti megértést erősítse. Azóta is minden évben megrendezik a versenyt. A WCG mára az egyik legrangosabb és minden bizonnyal a legnagyobb pénzdíjat kínáló számítógépesjáték-rendezvénnyé nőtte ki magát. Az idén a bajnokság novemberi döntőjére Szingapúrban kerül sor.

Kapcsolódó linkek:
World Cyber Games
World Cyber Games Hungary
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja