Élménynövelő Logitech kiegészítők PSP-hez

2005. szeptember 11.
9.4561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Logitech bejelentette, hogy a Sony PlayStationPortable (PSP) európai megjelenésével egyidőben két új taggal bővíti PlayGear termékcsaládját.

Az új Logitech PlayGear GamePack egy olyan sokoldalú hordtáska, amiben egyszerre akár hat darab Universal Media Disc (UMD) és három Memory Stick multimédia kártya is elfér a PSP gép mellett. A Logitech PlayGear Collection egyetlen készletbe foglalva tartalmazza a PSP-hez készült és eddig legtöbbet eladott Logitec PlayGear Pocket védőtokot, két kiváló minőségű fülhallgatót, valamint egy audió-elosztót.

Az interneten több különböző oldal lehetővé teszi, hogy PlayGear Pocket tulajdonosok letöltsék vagy egy sablon alapján elkészítsék saját "bőrüket", ami pontosan beleillik a védőtokba.

A Logitech PlayGear Collection készlet
A Logitech PlayGear Collection készlet a Logitech első, több terméket összefogó csomagja a PSP platformhoz. A gyűjteményben helyet kapott egy elegáns PSP védőtok, és minden, ami a kétszemélyes játékhoz vagy zenehallgatáshoz kellhet.

Logitech PlayGear Pocket védőtok - Ez az elegáns kiegészítő az NPD kutatóvállalat szerint a legnagyobb számban eladott védőtok az Egyesült Államokban. Törhetetlen műanyag váza megóvja a PSP-t a kopástól és a sérülésektől, a karcoktól és az ütődésektől. Az okos kialakítású tok fedőlapja felhajtható, így a PSP-t használata közben sem kell kivenni belőle.

Logitech PlayGear Stealth fülhallgatók - A PlayGear Collection készletben két darab fejhallgató van, amik neodímium-mágneses sztereó hangsugárzóiknak köszönhetően kiváló hangminőséget produkálnak, és órákon át kényelmes viselni őket. Mindkét fülhallgatóhoz három különböző méretű - kicsi, közepes és nagy - puha fültámasz jár, melyekből a megfelelőt kiválasztva a fülhallgatók stabilan megülnek a fülben, és jól kizárják a külvilág zaját.

Logitech PlayGear Share audió-elosztó - Az audió-elosztó a PSP egyetlen 3,5 milliméteres hangkimenetéből kettőt csinál, így egyszerre két fülhallgatót is rá lehet kötni.

Ajándék tisztítókendő és csuklópánt - A Logitech PlayGear Collection nem lehetne teljes két apró ajándék nélkül: egy bőr csuklópánt segít a PSP cipelésében, és a tisztítókendővel pedig könnyen eltávolíthatóak a maszatok a PSP képernyőjéről.

PlayGear GamePack
A Logitech PlayGear GamePack hordtáska strapabíró és karcálló anyagból készült, külalakja pedig követi a PSP formatervezését. Fekete felülete és krómszínű kiemelései beleillenek a PSP színvilágába. A táska kétoldalas, lapozható, kemény zsebeiben elfér négy darab UMD lemez, és egyszerűen végiglapozva őket villámgyorsan megtalálhatjuk a keresett játékot vagy filmet. Van még rajta három kisebb zseb is, amikben Memory Stick kártyákat tárolhatunk. A nagy rekeszben van elég hely két további UMD lemeznek, vagy kisméretű fülhallgatónak, mint amilyen a Logitech PlayGear Stealth

Ár és elérhetőség
A Logitech PlayGear Collection Európában október elejétől lesz kapható EUR49,99 javasolt fogyasztói áron (Magyarországon még nincs végleges ár). A Logitech PlayGear GamePack novemberben jelenik meg, javasolt fogyasztói ára EUR14,99 lesz (Magyarországon még nincs végleges ár).

Kapcsolódó linkek:
Logitech PlayGear
7 hozzászólás

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 20 napja

meglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley asztamenő smileymenő smileymenő smileynyelvnyújtó smileykacsintó smileykacsintó smileykacsintó smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 6 napja

nek

válasz erre

Vendég

17 éve, 8 hónapja és 5 napja

vendég vokröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 11 hónapja és 19 napja

Vendég írta:
honnan lehet letölteni a100%os végigjátszást
MIHEZ???????

válasz erre

Vendég

17 éve, 11 hónapja és 20 napja

hahomenő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 11 hónapja és 20 napja

honnan lehet letölteni a100%os végigjátszást

válasz erre

Vendég

18 éve, 13 napja

tök jóröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja