Elképesztően sikeres a Tiny Tina's Wonderlands, a Gearbox már a folytatásokat tervezi

2022. szeptember 22.
11.7711
Mikee profilja, adatai
Mikee
Úgy tűnik, hogy a Gearbox jó lóra tett a lövöldözős akció-szerepjáték, a Borderlands spin-off epizódjával, a vállalat elnöke már most több epizódban gondolkodik, szerinte érkezhet a folytatás Tiny Tina kalandjaihoz.
 

A Gearbox elmondása szerint a Tiny Tina's Wonderlands hatalmas győzelem volt a cég számára, mind pénzügyi, mind kritikai szempontból pozitív a játék mérlege, szóval nem kizárt, hogy hamarosan Tina visszatér újabb kalandokra.

Randy Pitchford, a Gearbox elnöke szerint egy új franchise születését láthattuk, a Tiny Tina's Wonderlands eredményeiről az Embracer Group éves gyűlésén beszélt. A szakember szerint az előzetes elvárásaikat mind kritikai, mind üzleti szempontból túlteljesítette a játék, szóval mindenképpen addig szeretnék ütni a vasat, amíg még meleg.

Pitchford a folytatásokra csak "új élményekként" hivatkozott, szóval új részek mellett akár még további kiegészítőkre is számíthatunk a jövőben. A hivatalos bejelentésekre még nyilván várnunk kell egy kicsit, viszont mi szívesen látnánk a kicsit lökött hősnő visszatérését.
3 hozzászólás

Patrik94

1 hete és 4 napja

Hát pedig a kritikusok között nem szerepelt valami jól.

válasz erre

Moby Dick

1 hete és 4 napja

Jó játék jöhet belőle a folytatás.

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 5 napja

Nem vagyok meglepve, különleges játék.

válasz erre
Tiny Tina's Wonderlands
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja