Elindult a fikciós steampunk akció-RPG, a Steelrising bétája

2022. augusztus 25.
5.2481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Spiders Games alternatív történelmi akció-RPG játéka, a Steelrising bétája a mai napon elindult, a játékot előrendelők már bele is vethetik magukat a steampunkos francia forradalom eseményeibe.

A Steelrising egy fiktív történelmi korszakba repíti el a játékosokat, 1789-ben járunk a francia forradalom idején, XVI. Lajos francia király egy robotsereggel próbálja meg vérbe folytani a lázadást. Főhősünkkel, Aegis-el, Marie-Antoinette android testőrével fogjuk magunkat végigverekedni a forrongó Párizs utcáin.

A béta során felfedezhetjük majd a 18. századi Párizst, két helyszínt járhatunk majd be: a Szajna bal partján található Saint Cloud negyedet és a Les Invalides névre hallgató párizsi hotelt. Természetesen a béta alatt a különféle fegyvereket, buildeket is szabadon kipróbálhatjuk, testreszabhatjuk a saját igényeink szerint.

A megjelenést követően Párizs egészét bejárhatjuk majd, olyan emblematikus helyszíneket látogathatunk meg, mint a Bastille erődje vagy a Notre-Dame-székesegyház. A Steelrising szeptember 8-án jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re, szóval már nem is kell olyan sokat várnunk rá. A játékról szóló tesztünk pedig már javában készül, már alig várjuk, hogy első kézből számolhassunk be nektek a steampunkos francia forradalomról.

Elindult a fikciós steampunk akció-RPG, a Steelrising bétája - 2. kép


Elindult a fikciós steampunk akció-RPG, a Steelrising bétája - 3. kép


Elindult a fikciós steampunk akció-RPG, a Steelrising bétája - 4. kép


Nézd nagyban ezt a videót!



Steelrising bétája a mai napon elindult, a játékot előrendelők már bele is vethetik magukat a steampunkos francia forradalom eseményeibe.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 8 hónapja és 21 napja

Megvárom amíg kigyomlálják a bugokat, biztos vagyok benne hogy rengeteg van.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 21 napja

Nekem ez baromira tetszik!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 8 hónapja és 21 napja

Roppant ígéretes, nagyon kivancsi vagyok már rá!

válasz erre
Steelrising
19.100 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja