Elindult a Call of Duty WWII nyári eventje, még műanyag katonákkal is háborúzhatunk benne

2018. augusztus 02.
3.0741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdemes most újra visszatérni a Call of Duty WWII szervereire, lévén elrajtolt a Days of Summer névre keresztelt esemény, aminek részeként egész hónapban elragadó élmények várnak a játékosokra.

Mindehhez pedig még egy trailer is született, melyen a saját szemünkkel vehetjük szemügyre az eventtel érkező új közösségi kihívásokat, a különleges nyári felszereléseket, a három extra fegyvert, a légi harcra fókuszáló játékmódot, vagy az új Sandbox pályát, mely bár első körben csak PS4-re érhető el, azonban a többi platform rajongóinak is érdemes ismerkedni vele.

Ebben a játékmódban ugyanis aprócska műanyagkatonákkal vonulhatunk majd háborúba, hogy egy tényleges homokozóban, homokvárak, homokfedezékek és kis lapátok között harcolhassunk, a nyilvánvaló ellenfelek mellett pedig még egy nagyítót is kerülgethetünk benne, hiszen a felerősített napsugarak és a műanyag nem kompatibilisek egymással.

A Call of Duty WWII: Days of Summer event már elindult, sőt egészen augusztus 28-ig várja a nyári élményekre vágyakozó katonákat.

Nézd nagyban ezt a videót!Call of Duty WWII szervereire, lévén elrajtolt a Days of Summer névre keresztelt esemény, aminek részeként egész hónapban elragadó élmények várnak a játékosokra.'>
2 hozzászólás

Gólem

6 éve, 4 hónapja és 20 napja

***** jók ezek a kis katonák! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

6 éve, 4 hónapja és 20 napja

Hehe, ez marha jó! röhögő smiley

válasz erre
Call of Duty WWII
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja