Elérhetővé vált a Predecessor nyílt bétája konzolokon és PC-n

2024. március 28.
4.7781
Remulto profilja, adatai
Remulto
A Paragon utódjaként számon tartott Predecessor, amely egy modern TPS MOBA alkotás, immáron egy mindenki számára elérhető próbaverzióval kedveskedik Playstation és Xbox konzolokon és természetesen PC-n.

Pár éve a Fortnite sikere végett az Epic Games úgy döntött, hogy a méltán híres MOBA játékot, a Paragont című projektet "elsüllyesztették", azonban a fanatikusok és a produktum eredeti fejlesztői összeálltak és megpróbálták hamvaiból feltámasztani kedvenc "gameszkójukat". Bár ez egy kis időre sikerült, financiális problémák léptek fel, így ismét búcsúzhattunk az egyedi hősöket felvonultatót többjátékos mókától.

Az Omedia Studios készítői azonban nem hagyták ennyiben a dolgot, hiszen a cég emberei, az eredeti fejlesztői megoldásokat felhasználva megalkották a Predecessor néven futó játékot. A Predecessor próbaverziója minden Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S és PC tulajdonos számára elérhető, ingyen. A nyílt béta örömére alább megtekinthető egy hangulatot megteremtő videó is.

Nézd nagyban ezt a videót!Predecessor, amely egy modern TPS MOBA alkotás, immáron egy mindenki számára elérhető próbaverzióval kedveskedik Playstation és Xbox konzolokon és természetesen PC-n.'>
3 hozzászólás

Mordorer

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Na ez nagyon király, szedem is!

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Na gyere csak!

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Csak rálesek...

válasz erre
Predecessor
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja