Elég nézettek az XDefiant tesztjei a Twitchen

2023. április 18.
24.7911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az XDefiant, a Ubisoft új FPS-játéka, amely a Rainbow Six, a The Division, a Ghost Recon és a Splinter Cell karaktereit ötvözi, nagy nézettséget produkál a Twitchen a bétatesztelés közepette és a CoD-al összehasonlítva biztatóak a számok.

A Twitch Tracker nevű statisztikai oldal szerint az XDefiant átlagos Twitch-nézettsége a zárt béta ideje alatt az elmúlt hét napban 32.507 fő volt, a Call of Duty Modern Warfare 2, amely a Warzone 2-t is tartalmazza 28.025-ös, a Warzone 1 30.773-as számokat hozott. Az XDefiant zárt bétája április 13-tól április 23-ig tart, bár fennáll a lehetősége, hogy meghosszabbítják.

Mark Rubin, a Ubisoft vezető producere (aki korábban ugyanebben a szerepkörben dolgozott a Call of Duty-sorozatnál) szerint néhány technikai probléma és késés miatt a fejlesztő meghosszabbíthatja a tesztelési időszakot, hogy kompenzáljanak. Az XDefiant 14 pályát tartalmaz, aki ki szeretné próbálni annak szüksége lesz egy Ubisoft-fiókra, majd a játék bétafeliratkozási oldalán kell megadni az e-mail címet, amit ha elfogadnak, kapsz egy kódot.

XDefiant, a Ubisoft új FPS-játéka, amely a Rainbow Six, a The Division, a Ghost Recon és a Splinter Cell karaktereit ötvözi, nagy nézettséget produkál a Twitchen a bétatesztelés közepette és a CoD-al összehasonlítva biztatóak a számok.'>
3 hozzászólás

Moby Dick

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Jónak ígérkezik, nem meglepő.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

fighterlaci írta:
Sztrímek mindig azok. Nem tudom miért, számomra rejtély, de tény hogy így van.
Ez ugyanaz, mint amikor a tévét bámulták az emberek, ráadásul itt van interakció a közvetítővel, viszont a hír lényege a játék iránti érdeklődés volt, nem a streamé. Önmagában az nem garancia a nézettségre, hogy új. Jelen esetben a COD rajongók ki vannak éhezve egy árkád COD-ra, miközben a COD egy lassabb irányt vett és a Warzone sem tesz jót a multinak...

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 3 napja

Sztrímek mindig azok. Nem tudom miért, számomra rejtély, de tény hogy így van.

válasz erre
XDefiant
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja