Elágazó sztorit ígérnek a Mafia 4 első szivárgásai

2021. május 08.
34.3321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Azt nem tudjuk jelenleg, készülőben van-e a Mafia 4 a 2K háza táján, azonban most érkezett néhány pletyka, ami esetlegesen erről a folytatásról árulkodik, és ha minden igaz, akkor egy korrupt rendőrt és bírót fogunk benne irányítani.

A maffia leterítése lesz természetesen a célunk, és elviekben több idősíkot és több területet is felölel majd a sztori - többek között Lost Heavent és Saint Fortunát. A Hain nevű főszereplő állítólag egy szerencsejátékos átverést követően keveredik bele a maffia ügyleteibe.

Továbbá nagyon elágazó történetről szól a fáma, miszerint csatlakozhatunk a maffiához, vagy le is számolhatunk velük döntésünktől függően. Fontos megjegyezni azonban, hogy vélhetően a fejlesztés igencsak korai fázisban van, így ha még igazak is ezek a híresztelések, elég valószínű, hogy a kész produktumra nem feltétlenül fognak jellemzőek lenni ezek a leakek.
8 hozzászólás

GabrielGrey

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

Jó lenne a Peppone-család szemszögéből megismerni a a történetet, ami az első rész mozgatórugója, aki Salieri és Morello mentora és főnöke volt. Kíváncsi lennék a fiatalkori Salierire es az egész történetre, ami a két barát eltávolodásához vezetett

válasz erre

totyak

2 éve, 3 hónapja és 2 napja

Ha nem a Hangar készítené, még őszintén rajongani is tudnék a hírért. A 3 valami borzalom rossz Mafia játék, de ezt elismerem, hogy az első rész felújítása minőségi munka.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 3 hónapja és 6 napja

Nagy királyság lesz!

válasz erre

muki

2 éve, 3 hónapja és 6 napja

De várom!

válasz erre

Patrik94

2 éve, 3 hónapja és 6 napja

Ez nagyon ígéretes!

válasz erre

Gólem

2 éve, 3 hónapja és 6 napja

Jól hangzik, remélem jó lesz.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 3 hónapja és 7 napja

Nagyon király hírek.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 3 hónapja és 7 napja

Ez eddig igen jól hangzik!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt