Egy újabb komoly projekten dolgoznak a Spec Ops: The Line fejlesztői

2012. augusztus 14.
1.9821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jorg Friedrich, avagy a Yager fejlesztőcsapatának vezető dizájnere egy interjú során bejelentette, hogy a kiválóan sikeredett, de legalábbis mindenképpen meglepetést okozó Spec Ops: The Line után egy újabb komolyabb projekt fejlesztési munkálataiba fogtak.

A Joystiq magazinnak adott nyilatkozatban Jorg természetesen egyelőre még semmiféle információt sem osztott meg az új jövevényről, sőt, a dizájner olyannyira hajthatatlan volt, hogy még azt sem erősítette meg, vajon ismét a 2K Games fogja gondozni-e a játékot, vagy valaki más.

A beszélgetés során természetesen szóba került a Spec Ops: The Line is, illetőleg leginkább az eladási adatok, amelyek ugyan nem tekinthetők kimagaslónak, de Jorg szerint így is jónak nevezhetők, ők meg vannak elégedve az elért eredményekkel.

Ebből kifolyólag nem lenne halott ötlet, amennyiben a Yager belecsapott volna a Spec Ops: The Line folytatásába, de mivel túl nagy a titkolózás az immáron biztosan készülő projekt körül, ezért ebből még bármi lehet. Mi azért mégis egy folytatást remélünk!
Spec Ops: The Line után egy újabb komolyabb projekt fejlesztési munkálataiba fogtak.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 11 napja

Annak én is. Az első részt a hibái ellenére nagyon szeretem. Elviselnék egy második menetet.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 12 napja

Hu egy folytatásnak nagyon örülnék!mosolygó smiley

válasz erre
Spec Ops: The Line
8.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profilja