Egy meleg robot lett volna Duke Nukem jobbkeze

2011. május 12.
2.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Randy Pitchford elárulta, hogy Duke Nukem, az egománia kigyúrt megtestesítője az eredeti tervek szerint egy robotot is kapott volna segítőtársul a kalandok során, aki a szexualitás egy egészen más irányába orientálódott volna, mint a nőhabzsoló Duke.

Az ötlet egyelőre parlagon hever, azonban semmi sem zárja ki, hogy a homokos gépezet egyszer még megtestesül a képernyőkön. A vállalat szerint a meleg robot jelensége remekül ábrázolta volna Duke a más szexuális beállítottság egyénekhez való hozzáállását.

"Nem szeretném lelőni a poént, mert ezt még talán elsütjük. Mindenesetre a robot egy olyan szituációba került, melyben az űrlények elleni győzelem érdekében fel kellett áldozni a gép egyik belső szervét - a nukleáris generátort" - mondta Pitchford a londoni BAFTA során.

Az olyan vádak közepette, mint a "szexizmus" és "nőgyűlölet", Pitchford így kelt a játék védelmére:

"Duke egy vad srác; a saját világában imádják. Az ő világa hasonlatos a miénkhez, de nem az. Mi olyan időket élünk, amikor hőseink többsége p*nci. Ők emo-k és mindenki igyekszik túl komolyan venni magát."

És míg ideát javában tart a hepaj, a Duke Nukem Forever már készülődik a saját debütálására abban a bizonyos másik világban: 14 évnyi fejlesztés és kilincsadogatás után idén június 10-én végre jön! PC, Xbox 360 és PlayStation 3 nem képez kivételt!
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 2 hónapja és 20 napja

Az a meleg robot finoman szólva is érdekes lett volna és csak botrány kerekedett volna körülötte. a Mass Effect-ből is botrány lett, mikor kiderült, hogy a saját neméhez is vonzódhat Shepard kapitány.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Magnumpi profiljamarco profiljarDAVE profilja