Egy szivárgás szerint akkora lesz a GTA 6 térképe, mint a Red Dead Redemption 2 játéktere volt

2022. augusztus 04.
18.2041
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb szivárgás látta meg a napvilágot a GTA 6 kapcsán, egy Matheusvictorbr nevű Twitter felhasználó - aki korábban már megszellőztetett néhány információt - ugyanis most a játék térképéről hozott néhány részletet.
 

A korábban a női főszereplő tényét is nyilvánosságra hozott forrás alapján így megtudtuk, hogy információi szerint a GTA 6 térképe kapcsán sem igazán panaszkodhatunk majd, méghozzá olyannyira nem, hogy a bejárható terület akkora lesz, mint amekkora játéktér a Red Dead Redemption 2-ben kapott helyet korábban.

Ha ez így lesz, nem igazán panaszkodhatunk majd, pláne annak fényében, hogy az informátor szerint lesz egy másodlagos helyszín, egy sziget is a játékban, ami aktívan bekapcsolódik majd az alkotás vérkeringésébe. Meglátjuk!
7 hozzászólás

Mordorer

2 hete

El is várom ha már ennyit vártunk rá!

válasz erre

Szerintem nem érem meg hogy játszhassak vele. Tök jó hogy végre csordogálnak az infók, de ez az első ami valamennyire pozitív, a két csaj főszereplő például kabaré.

válasz erre

Ronalddo

2 hete

Érdekes hogy most ennyi szivárgást engednek, régebben erre nagyon kényesen ügyeltek.

válasz erre

muki

2 hete

El is várom, ha már ennyit vártam rá.

válasz erre

VaPe

2 hete

Azért szerintem ez a minimum ennyi várakozás után. És még ki tudja mennyit kell várni.

válasz erre

totyak

2 hete

A nagy játéktér önmagában mit sem ér, ha nincs jól kihasználva. GTA V-nek is elég nagy térképe van, de a vidéki, hegyes-völgyes részek szinte üresek.

válasz erre

Patrik94

2 hete

Eléggé letörtek az eddigi infók sajnos, és már unom is a várakozást. Úgyhogy az ilyen pozitívabb hírek mindig jól jönnek.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljamarco profiljaiPet profiljamarco profilja