Egy rakat kép és friss infók szivárogtak ki a Dragon Age: Dreadwolf-ból

2023. február 05.
38.5661
Mikee profilja, adatai
Mikee
Friss infók szivárogtak ki a netre a BioWare régóta várt RPG-szériájának, a Dragon Age-sorozatnak a következő részéből, a Dragon Age: Dreadwolf-ból, a friss képek mellett új infókat, érdekességeket is megtudtunk a szerepjáték játékmenetéről és a harcokról.

A Dragon Age: Dreadwolf kapcsán igencsak szűkszavúak voltak eddig a fejlesztők, annyi biztos, hogy a szerepjáték még az idén megjelenik, viszont eddig még játékmenetet nem láttunk belőle. Nemrég a Dragon Age subreddit oldalán szivárgott ki új infó a készülő Dragon Age: Dreadwolf-ból, a játék korai, alpha verziójából szivárogtak ki képek és egy rövid videó.

A kiszivárgott képek alapján a korai változat a Grey Warden erődben játszódik, hősünk egy tünde "lovag", két társával közösen pedig az erődöt tisztítja meg a szörnyektől. A játékment az új epizódban teljesen folyamatos lesz, különféle hack and slash elemekkel megtámogatva.

Különböző speciális támadásokat is elsüthetünk, a csapatunk tagjait viszont nem fogjuk tudni irányítani. A hősünket különféle kiegészítőkkel is elláthatjuk, a harcok során a kitérés és a hárítás is nagy szerepet kap. Reméljük, hogy a fejlesztők is mutatnak majd végre valamit a Dragon Age: Dreadwolf-ból, ami idénre várható PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Egy rakat kép és friss infók szivárogtak ki a Dragon Age: Dreadwolf-ból - 2. képEgy rakat kép és friss infók szivárogtak ki a Dragon Age: Dreadwolf-ból - 3. képEgy rakat kép és friss infók szivárogtak ki a Dragon Age: Dreadwolf-ból - 4. képEgy rakat kép és friss infók szivárogtak ki a Dragon Age: Dreadwolf-ból - 5. képEgy rakat kép és friss infók szivárogtak ki a Dragon Age: Dreadwolf-ból - 6. kép

5 hozzászólás

petrovicsz

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Valahogy ez a rész engem nem érdekel... Túl sok idő telt el, elengedtem a szériát.

válasz erre

zender

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

VaPe írta:
Hát ez továbbra is szörnyű szerintem.
Milyen értelemben?

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hát ez továbbra is szörnyű szerintem.

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hát ez továbbra is szörnyű szerintem.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja,

Nem vagyok nagy rajongója a sorozatnak, így nem tudom, ezek drasztikus változások-e, de képek és játékmenet alapján nekem ez igencsak tetszik.

válasz erre
Dragon Age: Dreadwolf
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljarDAVE profiljaKisember001 profiljamarco profiljamarco profiljatotyak profilja