Egy népszerű filmszéria rendezője került a BioShock film direktori székébe

2022. augusztus 26.
26.2591
Mikee profilja, adatai
Mikee
Korábban már jó pár rendező szóba került a készülő BioShock filmmel kapcsolatban, most viszont megtudtuk, hogy ki fogja dirigálni a kultikus videojáték-sorozat netflixes filmadaptációját, sőt a forgatókönyvíró személye sem rejtély többé.

Korábban a gamechannelen is beszámoltunk már arról, hogy készül a BioShock film, igaz akkor még a rendező személyéről semmit sem tudtunk. Most viszont kiderült, hogy a Netflixes adaptáció rendezői székébe az a Francis Lawrence fog helyet foglalni, aki korábban az Éhezők Viadala széria, A Legenda vagyok és a Constantine, a démonvadász filmek rendezéséért felelt.

Egy népszerű filmszéria rendezője került a BioShock film direktori székébe - 2. kép

A film forgatókönyvét is egy ismert név fogja adaptálni majd a játékból, Michael Green korábban a Logan, az Alien: Covenant és a Blade Runner 2049 filmek scriptjeiért felelt, emellett elnyerte 2018-ban az Oscar-díjat a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában a Logan forgatókönyvével.

Mivel Lawrence jelenleg az éhezők viadala előzményfilmet, az Énekesmadarak és kígyók balladáját forgatja, a terv az, hogy Green megírja a BioShock film forgatókönyvét, majd miután Lawrence végre szabad lesz, elkezdődhetnek végre a BioShock film forgatási munkálatai. Sajnos egyéb részleteket nem tudtunk meg, mi azért bízunk benne, hogy jó kezekben lesz a 2K Games kultikus játékának a filmadaptációja.

5 hozzászólás

petrovicsz

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Reméljük ezt nem kaszálják el az első évad után.

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Jó kezekben van egy jó alapanyag!

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nekem mondjuk nem sokat mond a neve, de örülök ha jó kezekben van a projekt.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 2 hete

Nagyon király.

válasz erre

muki

3 hónapja, 2 hete

Zsír, ez egy jó hír!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt