Egy multiplayer, kooperatív Horizon-címen dolgozik a Guerrilla Games

2022. december 18.
41.2821
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Guerrilla Games valóban egy többjátékos Horizon-játékon dolgozik több más Horizonos tartalom mellett, a Twitteren közzétett álláshirdetésből pedig több érdekes részletet is megtudhattunk a kooperatív módra kihegyezett Horizon-kalandról.

Twitteren tette közzé az álláshirdetését a Guerrilla Games, egy multiplayer Horizon-játékhoz keresnek új munkatársakat. Az új projekt vadiúj karaktereket hoz majd be a Horizon-univerzumba, stilizált látványvilággal vár majd minket a játék, amiben a barátainkkal közösen fedezhetjük majd fel a robotdinókkal teli vadont, miközben egy új történet tárul majd elénk.

Természetesen a csapat megerősítette, hogy továbbra is folytatják Aloy egyjátékos történetét, a multiplayer rész pedig korábban is tervben volt, viszont végül kikerült a Horizon Zero Dawn-ból. Immáron tehát különálló online játékként fog megvalósulni a multiplayer Horizon-kaland, ami nem összekeverendő az NCSoft Horizonos MMORPG-játékával.

A közeljövőben tehát számos Horizonos tartalomra számíthatunk, februárban érkezik egy új főhőssel a VR-os spin-off rész, a Horizon Call of the Mountain, valamint jövő áprilisban a Horizon: Forbidden West első nagyobb kiegészítője, a Burning Shores DLC is befut majd.

5 hozzászólás

fighterlaci

6 hónapja, 4 napja

Kaváncsi leszek én is mi sül ki belőle. A környezet baromi jó, itt azért lehetne kalandozni.

válasz erre

zender

6 hónapja, 4 napja

Elég izgalmasan hangzik egyelőre, bagyon kíváncsi vagyok a hogyan továbbra.

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 4 napja

Azta. Ez érdekesen hangzik!

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 5 napja

Jól hangzik, bírnék egy Horizonos GTA-t.

válasz erre

Moby Dick

6 hónapja, 5 napja

Érdekesen hangzik.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja