Egy Lilith szoborra kerülnek a Diablo IV legjobb játékosainak nevei

2023. május 28.
20.3101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Aki valaha is szeretett volna a Diablo világának állandó részévé válni, akkor a Blizzard által most bejelentett új versenynek köszönhetően talán máris itt a lehetőség, ugyanis megörökítik az első ezer játékost, akik elérik a 100-as szintet Hardcore módban.

A verseny június elsején kezdődik és szeptember elsejéig tart, feltéve, hogy addigra nem lesz meg az az első ezer felhasználó. Aki igazolja, hogy elérte a 100-as szinthatárt a Diablo 4 Hardcore módjában, az jogosult lesz arra, hogy a nevét, pontosabban a BattleTaget belevésessék Lilith, a játék főgonoszának hivatalos szobrára.

A versenyen csak nagykorúak vehetnek részt, de a listára kerülni azonban nem lesz könnyű feladat. Joseph Piepiora, a Diablo 4 társigazgatója április végén úgy becsülte, a játék körülbelül 150 óra időt igényel azoktól, akik el akarják érni a százas szintet. Ehhez jön még a PvP Hardcore módja, amiben ha egy másik játékos megöl, akkor a nulláról kell kezdenünk.

Az még nem teljesen tiszta, hogy a nevek egy hatalmas Lilith-szoborra lesznek-e gravírozva, vagy a Blizzard egyedi szobrokat küld nekik, ugyanis a szabályzat szerint a nyertes BattleTag-je "a Blizzard által kiválasztott fizikai szoborra" lesz felírva, szóval ebből azt veszünk ki, amit akarunk.

4 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Mindent bevetnek hogy megvegyék az emberek induláskor. röhögő smiley Kíváncsi leszek, lesz-e bizalom.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Hát erre sem kerülök fel. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Értelme semmi de jópofa. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Hát ez elég menő! mosolygó smiley

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja