Egy ingyenes FPS játékon dolgoznak a Battlefield egykori fejlesztői

2022. szeptember 28.
5.0591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A DICE egykori fejlesztőiből álló csapata, az Embark Studios egy vadiúj free-to-play FPS játékon dolgoznak The Finals címen, a látványos előzetes mellett azt is megtudtuk, hogy hamarosan kezdődik a játék zárt alfa tesztje, amire már lehet is jelentkezni.

A The Finals agyament "története" szerint egy gyilkos televíziós vetélkedőn kell részt vennünk, aminek a keretei között háromfős csapatok lövik halomra egymást. A célunk csupán annyi, hogy a pályán elhelyezett aranydobozt eljuttassuk a kijelölt pontra, miközben a többi játékos próbálja elcsórni tőlünk a zsákmányt.

Változatos képességek, közelharci és távolsági fegyverek széles repertoárja áll majd a rendelkezésünkre, az előzetes alapján viszont a fejlesztőket ismerve az igazi nagy durranás a játékban a dinamikusan rombolható környezet lesz. Az épületeket ripityára lőhetjük, felrobbanthatjuk, amik aztán egy idő után realisztikus fizikával omlanak majd össze.

A The Finals zárt alfatesztje holnap délután 2-kor kezdődik, Steamen lehet majd kipróbálni a játék korai verzióját. Egyelőre csak PC-re jelentették be a The Finals-t, bízunk benne, hogy a konzolos kollégák sem maradnak majd ki az őrült buliból.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Finals címen, a látványos előzetes mellett azt is megtudtuk, hogy hamarosan kezdődik a játék zárt alfa tesztje, amire már lehet is jelentkezni.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 8 hónapja és 8 napja

Jól hangzik, főleg ha a BF baromságai nem lesznek benne.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 8 hónapja és 8 napja

Battlefieldet alapvetően bírom úgyhogy kíváncsian várrom a fejleményeket.

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 8 hónapja és 8 napja

Hajrá! Ingyen biztos sokan fogják kipróbálni.

válasz erre
The Finals
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja