Egy hónap múlva érkezik a New Game+ játékmód a Spider-Man 2-höz

2024. február 08.
12.0981
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alaposan megváratták a rajongókat a New Game+ játékmóddal a Spider-Man 2 fejlesztői, hiszen eredetileg már tavaly meg kellett volna jelennie ennek a kis extrának, de végül addig-addig húzták a dolgot, amíg február nem lett.

Most pedig még egy hónap türelmünket kérték a fejlesztők, hiszen a Sony és az Insomniac Games bejelentették: napra pontosan március 7-én számíthatunk majd a New Game+ játékmód megjelenésére a Spider-Man 2-höz, aminek jóvoltából ismét jó alkalmunk nyílik arra, hogy újraélhessük a nagyszerűen sikerült Pókember-kaland élményét.

Az új játékmódot extra ruházattal és más egyéb tartalmakkal együtt tálalják majd a készítők, méghozzá kizárólag PlayStation 5-ra, egy ingyenes frissítés részeként, amiről a megjelenésig még több bejelentést ígértek a készítők a pontos részletek okán.
Spider-Man 2 fejlesztői, hiszen eredetileg már tavaly meg kellett volna jelennie ennek a kis extrának, de végül addig-addig húzták a dolgot, amíg február nem lett.'>
2 hozzászólás

muki

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Sosem láttam értelmét ennek a módnak. Én egyszer ha végigtolok valamit, akkor évekig nem veszem elő újra. De lehet, én vagyok a különc...

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nekem ez sosem hiányzik egy játékból. Tök fura hogy van akinek igen.

válasz erre
Spider-Man 2
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja