Egy hiba még mindig szomorúságra ad okot a Sims 4-ben

2022. november 24.
33.7681
Botyi profilja, adatai
Botyi
Amikor egy hiba felüti a fejét a The Sims 4-ben, az némi humorra ad okot, mint mondjuk amikor véletlenszerűen vitatkoztak és agresszívvé váltak a simek, azonban a Cottage Living DLC-ben a folyamatosan öregedő állatok bug végtelenül szomorú.

A The Sims 4 Cottage Living 2021 júliusában indult és a vidéki életre összpontosít, így számos állat, köztük tehenek, csirkék, nyulak, rókák, lámák és vadon élő madarak találhatóak benne. Ezek egy része haszonállatként nevelhető, míg mások vadon élnek, akikkel összebarátkozhatnak az állatkáid.

Természetesen egyes játékosok kötődnek az állataikhoz, ezért a Cottage Living bevezetett egy "állati öregedés" jelölőnégyzetet, amelynek kipipálása megakadályozza az állatok öregedését. Ennek ellenére nem kellett sokáig várni, hogy megérkezzenek az első bejelentések a játékosoktól, miszerint a Kaszás megjelent és elvitte a háziállatokat.

Ez még mindig rendszeres eseményként jelenik meg, 2022 augusztusában az EA egyik képviselője közölte, vizsgálják az esetet, de a játékosok szerint a hiba még ezen a héten is jelen van. Igaz, a The Sims 4 egy életszimuláció, így az állatok megöregedését is érdemes benne hagyni, de mivel nem lehet megbízhatóan kikapcsolni, a téma néhány kommentelője azt mondta, hogy ez teljesen elriasztja őket a játéktól egészen addig, amíg nem javítják ki a hibát.
3 hozzászólás

fighterlaci

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Édes jó istenem, micsoda bugok tudnak ebbe lenni.

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Milyen problémák.

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Jajjistenem

válasz erre
The Sims 4
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt