Egy feltételezett DLC helyszínére bukkanhattak a játékosok a Horizon: Forbidden West-ben

2022. május 05.
25.6461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha egy pillanatig sem volt kérdéses előttünk, hogy a Guerrilla Games csapata készít majd DLC csomagokat a Horizon: Forbidden West-hez, azonban egy rajongónak most sikerült konkrétan rábukkannia egy nyomra, ami egy feltételezett bővítményre utalhat.

A u/lost48 nevű felhasználó a Redditre töltötte fel azt a videóját, amelyen láthatóvá teszi néhány röpke másodperc erejéig, hogy van a térképen egy helyszín, amit semmilyen formában sem lehet megközelíteni, holott jól látható a pályán, de csak messziről.

Mivel messziről épületek és egyéb objektumok láthatók a helyszínen, ezért a közösség arra gyanakszik, hogy nem egyszerű háttérről vagy helykitöltésről van itt szó, sokkal inkább egy feltételezett DLC helyszínéről, amit az elkövetkezendő időszakban oldhatnak majd fel a készítők.

Horizon: Forbidden West-hez, azonban egy rajongónak most sikerült konkrétan rábukkannia egy nyomra, ami egy feltételezett bővítményre utalhat.'>
3 hozzászólás

totyak

2 éve, 1 hónapja és 13 napja

Lehet, hogy eredetileg még lett volna ott valami az alapjátékban, de kiszedték a lehetőséget, az épületeket, meg platformokat pedig nem takarították el.

válasz erre

muki

2 éve, 1 hónapja és 15 napja

Majd betesznek oda valamit. 10 ezerért. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 1 hónapja és 15 napja

Szerintem pedig simán lehet helykitöltés is, csak igényes.

válasz erre
Horizon: Forbidden West
22.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja