Advertisement

Egy felhasználó középkorivá alakította a Cities: Skylinest

2022. november 27.
31.0241
Botyi profilja, adatai
Botyi
Egy rajongó nem tudta megvárni a középkori városépítő, Manor Lords megjelenését, ezért egyedi épületeket készített a Cities: Skylinesba, az eredmény pedig egy működőképes középkori falu lett.
 

A település a Cities: Skylines modern infrastruktúráját az időszaknak megfelelő alternatívákká alakította át, beleértve olyan építményeket, mint a helyi kút, amely a város vízellátását és tűzoltóságát egyaránt szolgálja. A Coffeemate99 nevű Reddit felhasználó Styford Manornak nevezte el a falut, a terület az 1066 körüli Londonon alapul.

A kút és a szántóföld mellett számos más korszakhoz illő épület is található, például templom, malom, a főúri birtok a rendőrséggel és a börtönnel. Coffeemate99 azt írta, a Kingdom Come: Deliverancel töltött idő és a sok keresgélés, kutakodás azt eredményezte, hogy egyre jobban törekszik arra, hogy valósághűbbek legyenek az építményei.

Hozzáteszi, hogy fontolgatják egy jegyzet írását, amelyben részletezik majd, hogyan változott a középkori stílusú építkezéshez való hozzáállásuk az olyan játékok tanulmányozása után, mint például a Manor Lords.


Egy felhasználó középkorivá alakította a Cities: Skylinest - 2. kép

5 hozzászólás

muki

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Na ez ***** menő!

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Baromi jó lett!

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyon laza!

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Rohadt menő!

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Marha jó lett!

válasz erre
Cities: Skylines
10.199 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja