A Bolhafészek alkotója készíti az Amazon élőszereplős Tomb Raider-sorozatát

2023. január 28.
44.3031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Sorban érkeznek az újabbnál újabb videojátékos adaptációk, most éppen az Amazon jelentette be, hogy az Emmy-díjas sorozat, a Bolhafészek alkotójával közösen viszik majd a vászonra Lara Croft kalandjait, érkezik az élőszereplős Tomb Raider sorozat.

Az Androgeek számolt be arról a mai napon, hogy az Amazon szerezte meg a Tomb Raider sorozat filmes jogait, így ők készítik majd az élőszereplős sorozatot. A Hollywood Reporter cikke további részleteket is elárult a készülő projektről, Phoebe Waller-Bridge, az Emmy-díjas sorozat, a Fleabag alkotója íróként fog közreműködni a Tomb Raider sorozatban.

Sajnos a főhősnőt, Lara Croftot játszó színésznő kiléte még nem ismert, ahogyan azt sem tudjuk még, hogy az eredeti trilógiát, vagy a 2013-as reboot túlélősebb vonalát fogja-e követni az Amazon készülőben lévő élőszereplős sorozata.

Úgy tűnik, hogy hosszútávra terveznek a Tomb Raider szériával kapcsolatban, hiszen egy új Tomb Raider-játék is készül náluk, valamint a legújabb pletykák szerint egy Lara Croft mozifilm is várható. Korábban már többször is próbálták vászonra vinni Lara Croft kalandjait, 2001-ben Angelina Jolie, 2018-ban pedig Alicia Vikander játszotta el a régészlányt a mozivásznon.

2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 7 hónapja és 9 napja

A bolhfaészek nem tudom micsoda, szóval ez pont nem fog meg. röhögő smiley Az annál inkább hogy az utóbbi időben az Amazon nem remekel túlzottan...

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 7 hónapja és 9 napja

Na végre beindult valami, nagyon kár hogy hagyták veszni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja