Egy Elden Ring modder hozza el a co-op módot az Armored Core VI: Fires of Rubiconhoz

2023. november 20.
4.9231
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Armored Core VI: Fires of Rubicon látványos, brutálisan kemény, azonban a kooperatív élménye sokaknak hiányozhat, azonban ez már nem sokáig lesz így, hiszen a co-op már úton van egy már ismert Elden Ring moddernek köszönhetően.

Mi lenne, ha a legjobb haverunkkal játszanánk végig az Armored Core VI-ot, az elejétől a végéig? Erre hamarosan megtudhatjuk a választ, ugyanis a cím co-op módját LukeYui, az Elden Ring zökkenőmentes kooperatív modjának fejlesztője készíti és teljes kooperatív játékmenetet fog elhozni.

Sőt, akár hat játékos is lehet együtt a teljes kampány során, valamint a csapatunk a küldetések között is megmarad, így nem kell újracsatlakozni, a nehézség pedig aszerint állítható, hogy mennyien vagyunk. A mod jelenleg az alfa tesztelési fázisban van, LukeYui nem árulta el, mikor jelenik meg.

Nézd nagyban ezt a videót!Armored Core VI: Fires of Rubicon látványos, brutálisan kemény, azonban a kooperatív élménye sokaknak hiányozhat, azonban ez már nem sokáig lesz így, hiszen a co-op már úton van egy már ismert Elden Ring moddernek köszönhetően.'>
4 hozzászólás

Ronalddo

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Na akkor érdemes lesz vele játszani is... röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Legalább valaki megcsinálja... röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagyon laza! meglepett smiley

válasz erre

muki

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Az ügyes!

válasz erre
Armored Core VI: Fires of Rubicon
22.100 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások