Egy Elden Ring játékos állítólag 3 ezer játékosnak segített legyőzni az egyik legerősebb ellenfelet

2023. március 28.
32.7161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A LetMeSoloHer nevű rejtélyes Elden Ring játékos beszáll a többiek küldetésébe, hogy segítsen nekik legyőzni Maleniát, ebből született meg LetMeSoloThem, aki pedig azt állítja, hogy több mint 3 ezer embernek segített legyőzni az Elden Beastet, a játék utolsó főellenségét.

A Redditre írt bejegyzésében LetMeSoloThem így ünnepelte az elért eredményt: "Elértem a célomat, hogy segítsek 3000 embernek legyőzni az Elden Ring végső főnökét!" Mindez azt jelenti, hogy nem mutatja a lassítás jeleit és azt ígéri, hogy még 2 ezer játékosnak segít legyőzni az Elden Beastet.

A hozzászólásokban többen személyesen is megköszönték neki, mondván, hogy segített nekik a saját végigjátszásuk során. LetMeSoloThem hasonló felszerelést használ, mint LetMeSoloHer, ami azt mutatja, hogy ez az új segítő a legendától merített ihletet, akit a Bandai Namco tavaly személyre szabott ellátási csomaggal jutalmazott.
Elden Ring játékos beszáll a többiek küldetésébe, hogy segítsen nekik legyőzni Maleniát, ebből született meg LetMeSoloThem, aki pedig azt állítja, hogy több mint 3 ezer embernek segített legyőzni az Elden Beastet, a játék utolsó főellenségét.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Ráér a csávó úgy látszik. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Igazi profi egyszemélyes segélyszolgálat a csávó. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Jótékony lélek. röhögő smiley

válasz erre
Elden Ring
20.540 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja