Egy Elden Ring játékos állítólag 3 ezer játékosnak segített legyőzni az egyik legerősebb ellenfelet

2023. március 28.
32.4851
Botyi profilja, adatai
Botyi
A LetMeSoloHer nevű rejtélyes Elden Ring játékos beszáll a többiek küldetésébe, hogy segítsen nekik legyőzni Maleniát, ebből született meg LetMeSoloThem, aki pedig azt állítja, hogy több mint 3 ezer embernek segített legyőzni az Elden Beastet, a játék utolsó főellenségét.

A Redditre írt bejegyzésében LetMeSoloThem így ünnepelte az elért eredményt: "Elértem a célomat, hogy segítsek 3000 embernek legyőzni az Elden Ring végső főnökét!" Mindez azt jelenti, hogy nem mutatja a lassítás jeleit és azt ígéri, hogy még 2 ezer játékosnak segít legyőzni az Elden Beastet.

A hozzászólásokban többen személyesen is megköszönték neki, mondván, hogy segített nekik a saját végigjátszásuk során. LetMeSoloThem hasonló felszerelést használ, mint LetMeSoloHer, ami azt mutatja, hogy ez az új segítő a legendától merített ihletet, akit a Bandai Namco tavaly személyre szabott ellátási csomaggal jutalmazott.

Reached my goal of helping 3000 people beat the final boss of Elden Ring! 5K is my next goal! ???? love all you fellow tarnished! -LetMeSoloThem
by u/supersaiyanvidel in gaming
3 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 6 napja

Ráér a csávó úgy látszik.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 6 napja

Igazi profi egyszemélyes segélyszolgálat a csávó.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete

Jótékony lélek.

válasz erre
Elden Ring
20.540 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljamarco profilja