A multiplayer sem marad ki a The Last of Us Part 2-ből

2018. június 13.
3.5731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár sokszor és sokat hallottunk már korábban a The Last Of Us Part 2-ről, a Naughty Dog azonban egészen mostanáig nem nagyon beszélt még a többjátékos mókáról, azonban az idei E3 expó alkalmával megerősítették, hogy természetesen az sem marad majd ki a játékból.

A hírt maga Anthony Newman és Kurt Margenau erősítették meg, akik a játék rendezőiként a Gamespot munkatársainak fejtették ki egy interjúban, hogy az első rész népszerű Factions többjátékos mókája a The Last Of Us Part 2-ben szintén megtalálható lesz.

Sajnos egyelőre még nem tudni, hogy a multiplayer pontosan milyen formában és újdonságokkal tér vissza a játékba, mert ahogyan a munkatársak fogalmaztak, egyelőre nem állnak készen erre, vagyis vélhetően még megy az agyviharzás arról, hogy milyen újdonságokkal tudnák feldobni a többjátékos lehetőséget.
The Last Of Us Part 2-ről, a Naughty Dog azonban egészen mostanáig nem nagyon beszélt még a többjátékos mókáról, azonban az idei E3 expó alkalmával megerősítették, hogy természetesen az sem marad majd ki a játékból.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 4 hónapja és 8 napja

Az elsőben tetszett, de nekem nehezek voltak a hozzá tartozó trófeák, egyedül szenvedés megcsinálni, így inkább ki is hagytam.

válasz erre

Mordorer

6 éve, 4 hónapja és 8 napja

Gondoltam hogy így lesz, viszont az meglep hogy még csak most agyalnak rajta. röhögő smiley

válasz erre

Vidoros

6 éve, 4 hónapja és 8 napja

Meglepődtem volna, ha kimarad.

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja